Drie tips voor de perfecte eerste date

Je hebt online of offline (ja, dat bestaat nog!) iemand ontmoet en nu is het tijd voor het eerste echte afspraakje. Een spannend moment met hooggespannen verwachtingen en vol goede moed ga je online op zoek naar tips om de date te laten slagen. Na een uur ben je misselijk en verward en je bent volledig de draad kwijt. Miljoenen tips en ze spreken elkaar allemaal tegen. Wat nu!?

Geen paniek

Tijd om even een stapje terug te doen en even rustig adem te halen. Daten is zo moeilijk als dat je het zelf maakt. Wat is nou eigenlijk de bedoeling? Je gaat op stap met iemand om te zien of het een potentiële levenspartner is. Is hij of zij dat niet, dan heb je in ieder geval een leuke avond gehad. Is hij of zij dat wel en ben jij dat ook, dan is er een match. Verder is er niets meer. Het is geen examen en geen kwestie van leven en dood.

Maar goed, in de titel beloofde ik drie tips die wel werken en deze zijn een stuk makkelijker dan je wellicht zal denken. Toch werken deze tips wel echt:

  • Blijf trouw aan jezelf
  • Geef hem of haar de ruimte
  • Volg je gevoel

Je kunt nog zo uniek uit de hoek komen, als jij dat niet echt bent, dan werp je een valse facade op en dat is niet slim. Wees gewoon wie je zelf bent, het idee is dat je date verliefd wordt op jou en niet op iets dat je kunt zijn. Geef je date de ruimte om zichzelf te zijn en het wordt gegarandeerd een leuke avond.