Hoogtijdagen voor datingwebsites

Het is inmiddels alweer december en dat betekent dat we in de maand zitten met de kortste dagen en de meeste feestdagen. Het is ook de meest vervelende maand voor singles en wie de reclames op televisie ziet, die zal direct inzien hoe dat precies komt. De marketing target op stellen en gezinnen, Kerst schijn je niet langer alleen te kunnen vieren en laten we eerlijk zijn: In de donkere maanden wil je toch lekker kunnen hangen en knuffelen?

De meeste mensen willen dit graag en daarom wordt er nu een stormloop verwacht op de datingsites. Mensen die het liefst nog een date willen hebben voor de Kerstdagen dus en dat is best een korte termijn. Kun je elkaar leren kennen voor de Kerst dan? Nee, de meeste mensen willen juist een date hebben voor tijdens de Kerstdagen, zodat het een leuke boel kan worden en eventueel de date direct voorgesteld kan worden aan pappa en mamma.

Hoewel de stormloop verwacht wordt, zijn er genoeg mensen die juist niets hebben met de Kerst en expres niet op zoek gaan naar een date. De kans is groot dat die mensen in januari op zoek zullen gaan. Zoek je iemand die niets met de Kerstdagen heeft, dan moet je dus nog heel even wachten voordat je online gaat en een date wil scoren. Of je spreekt expres de eerste keer pas af na de feestdagen natuurlijk.